Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ADVANTIX

52,99 kn91,99 kn

 

Obriši
SKU: N/A Kategorije: , Brand:

Opis

Advantix ampula protiv buha i krpelja za pse

Psi do 4 kg.
Psi od 4 do10 kg.
Psi od 10 do 25 kg.
Psi od 25 do 40 kg.

Otopina za nakapavanje na kožu, antiparazitik, ektoparaziticid, kombinacija imidakloprida i permetrina.

Indikacije: sprječavanje i suzbijanje infestacije pasa buhama (Ctenocephalides spp.) i krpeljima (Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor spp), repelentni učinak na komarce (Culicidae), insekte iz roda Phlebotomus (papatači), te stajsku muhu, pomoć u suzbijanju alergijskog dermatitisa pasa uzrokovanog buhama, umanjivanje opasnosti prijenosa bolesti posredovanih krpeljima, umanjivanje mogućnosti prijenosa bolesti posredovanih komarcima i insektima iz roda Phlebotomus.

Način primjene i doze: razmakne se dlaka na medijalnoj liniji grebena (međulopatično područje) tako da se vidi koža. Vrh pipete stavi se psu na kožu i stisne nekoliko puta da iz nje izađe sav sadržaj. Psima tjelesne mase do 4 kg i od 4-10 kg Advantix® Spot-on za pse aplicira se na kožu međulopatičnog područja na jedno mjesto.
Ako se tretira pse teže od 10 kg treba sadržaj jedne pipete ravnomjerno nanjeti na 4 mjesta na koži od međulopatičnog područja do korijena repa.
Nakon tretiranja buhe na psu uginu u roku 24 sata, a naknadna infestacija spriječena je tijekom 4 tjedna. Pripravak nanesen na kožu djeluje akaricidno i repelentno tijekom 4 tjedna na krpelje, na insekte tijekom 2-3 tjedna .

Kontraindikacije
Ne smije se tretirati: mačke bilo koje dobi, štenad mlađa od 7 tjedana i lakša od 1.5 kg, jedinke preosjetljive na aktivne ili pomoćne tvari pripravka

Karencija
Pripravak se ne upotrebljava za suzbijanje ektoparazita na životinjama koje se koriste za prehranu ljudi ili izradu namirnica.

Način izdavanja
Bez veterinarskog recepta.

Dostupan u veterinarskoj ljekarni ZVJERINJAK.
Prije primjene pažljivo pročitajte uputu o proizvodu.

O rizicima i nuspojavama posavjetujete se s veterinarom.

Dodatne informacije

Pakiranje

ADVANTIX 40 1×0,4 ML 1-4KG, ADVANTIX 600 24X6,0ML – 40KG – 1KOM, ADVANTIX PSI > 40KG, 1X6,0ML, ADVANTIX PSI 100, 4-10KG, 1X1ML – 1KOM, ADVANTIX PSI 250, 10-25KG, 1X2,5ML – 1KOM, ADVANTIX PSI 400, 25-40KG, 1X4ML, ADVANTIX SPOT ON 40, 1X0,4ML

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!