Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

AKVARIJ SET TETRA DUO WATERFALL BIJELI – 6.8L

495,99 kn

Stvorite svoj vlastiti vodeni svijet s akvarijom globusom vodopada Tetra Duo. Oslobodite maštu i učinite bilo koju sobu vašeg doma posebnim ovim ukrasnim elementom. Učinak vodopada izaziva smirujuću atmosferu.

SKU: 279957 Kategorije: ,

Opis

Stvorite svoj vlastiti vodeni svijet s akvarijom globusom vodopada Tetra Duo. Oslobodite maštu i učinite bilo koju sobu vašeg doma posebnim ovim ukrasnim elementom. Učinak vodopada izaziva smirujuću atmosferu. Akvarij je vrlo jednostavan za instaliranje i održavanje. Filter se mora mijenjati svaka 4 tjedna. Voda se također mora djelomično mijenjati otprilike svaka četiri tjedna kako bi se održala optimalna kvaliteta vode. Uložak filtra lako je zamijeniti bez navlaženja ruku. Dekoracija se može mijenjati prema sezoni ili vašem raspoloženju. Prilikom dizajniranja akvarija niste ograničeni ničim. U akvarijumu se mogu koristiti umjetne biljke, poput Tetra Plantastics XS, kao i prave male vodene biljke. Tetra EasyWipes idealni su za uklanjanje prljavštine i kamenca iz unutrašnjosti i izvan akvarija.

Volumen akvarija je 6,8 litara, a izrađen je od jakog, visokokvalitetnog stakla. Učinkovita, energetski štedljiva LED rasvjeta ugrađena u poklopac dat će vašem akvariju impresivno svjetlo. Akvarij s dvogodišnjim jamstvom dolazi s filterom i dva plastična preljeva, koji se mogu koristiti za prigušivanje zvuka vodopada.

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Tip

Akvariji

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!