Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

CAT’S BEST EKO PLUS – 10L

90,99 kn

SKU: 2998 Kategorije: ,

Opis

CATS BEST – UNIVERSAL – univerzalna stelja za mačke, glodavce i ptice, koja se ne gruda.

Higijenska stelja izrađena od drva jele i smreke. Jako dobro upija vlagu i na sebe veže mirise bez korištenja kemijskih dodataka. Pošto je izrađena od 100% prirodnih biljnih vlakana, 100% je biološki razgradiva. Ostatak stelje prilikom čišćenja ili potpune zamjene umjesto da bacite u smeće, možete kompostirati ili odložiti u kontejner za bio-otpad jer je stelja potpuno biološki razgradiva. Nema neugodnih mirisa jer se vrlo efikasno vežu za organska vlakna stelje Cat’s Best Univerzal. I sve to bez korištenja kemijskih dodataka.

Uputa za korištenje: Prije prve upotrebe očistite mačji WC ili krletku, pazeći pri tome da ne koristite sredstva za čišćenje na bazi amonijaka. Napuniti mačji WC ili krletku s minimalno 3 cm stelje. Svaki dan lopaticom odstranite onečišćenu stelju i krute dijelove, te dopunite svježom steljom. Potpunu promjenu stelje potrebno je napraviti kad stelja više ne veže mirise.

Datum proizvodnje, neto masa i serijski broj otisnuti su na pakiranju. Čuvajte zatvoreno, na suhom i hladnom mjestu. Zemlja porijekla: EU- Njemačka. Proizvođač: J.RETTENMAIER & SOHNE GmbH, 73494, Rosenberg, Njemačka.

Dodatne informacije

Težina 5 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!