Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

CCN MINI DIGESTIVE CARE, 1KG

62,99 kn

SKU: 24470100 Kategorije: , Brand:

Opis

  • Poboljšava kvalitetu stolice

Nelagoda povezana s probavom nije zabavna nikome, uključujući vašeg psa. Prehrana koja sadrži visokokvalitetne hranjive tvari koje su uravnotežene za ugodniju probavu i bolju apsorpciju može pomoći u podupiranju zdravlja crijeva vašeg psa.

Hrana ROYAL CANIN® Digestive Care Mini prilagođena je za pse težine do 10 kg, a iznimno ukusan recept posebno je osmišljen za pse sklonije osjetljivoj probavi.

Mali psi kao što je vaš, obično imaju tvrđu stolicu i mogu biti skloni konstipaciji. ROYAL CANIN® Digestive Care Mini formula sve to uzima u obzir.

Optimalno uravnotežena mješavina topivih i netopivih vlakana pomaže u ograničavanju fermentacije te podržava prolaz hrane kroz crijeva točno tamo gdje je potrebno. Pažljivo odabrani prebiotici pomažu podržati zdravu crijevnu floru.

Royal Canin smatra da su bjelančevine vrlo važne. Upotrebljavamo samo visokokvalitetne bjelančevine, a izvore bjelančevina prilagođavamo specifičnim potrebama vašeg psa. Zbog toga ROYAL CANIN® Digestive Care Mini formula sadrži visoko probavljive bjelančevine, također poznate kao L.I.P.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i stalnom usavršavanju, uvijek imamo najnovija saznanja o najboljim metodama proizvodnje. Naša pametna tehnika kuhanja čini hranjive tvari u ovom receptu lakše probavljivima. Ta visoka probavljivost potvrđuje se zahvaljujući našim redovitim, strogim provjerama kvalitete.

Digestive Care formula dostupna je u dva oblika – kao hrskave granule i kao ukusna pašteta u vrećici. Ova se dva prehrambena rješenja potpune hrane savršeno nadopunjuju. Zašto ne biste probali paštetu kao ukusan nadjev za granule?

DOKAZANI REZULTATI: Do 92% slučajeva optimalne kvalitete stolice.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Oblik hrane

Veličina pasmine

Mali

Funkcionalna svojstva prehrane

Za osjetljivu probavu

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!