Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

CCN MINI LIGHT WEIGHT CARE, 1KG

62,99 kn

SKU: 30180100 Kategorije: , Brand:

Opis

Glavne značajke/prednosti:

  • Kontrola tjelesne težine

Mnogi kućni ljubimci imaju prekomjernu tjelesnu težinu, zbog čega su njihovi zglobovi pod dodatnim opterećenjem – što utječe na cjelokupno zdravlje. Osigurajte vitkost svog psa uz potpunu, ukusnu hranu koja zadovoljava glad.

Hrana ROYAL CANIN® Light Weight Care Mini prikladna je za pse težine do 10 kg.

Ova ukusna formula bogata je visoko probavljivim bjelančevinama koje pomažu u održavanju mišićne mase, a istovremeno sadrži nizak udio masti kako bi se smanjio kalorijski unos.

Kako bi vašem ljubimcu bilo lakše na šapama i kako bi izbjegao zdravstvene probleme koje dolaze s viškom kilograma, ova je formula razvijena sa znatno manje prehrambenih masti.

Optimalna kombinacija topivih i netopivih vlakana pomaže vašem psu da se osjeća sito, dok istovremeno osigurava redovan i zdrav prolaz hrane kroz crijeva te bolju probavu.

Među mnogim svojstvima omega-3 masnih kiselina ističe se njihovo protuupalno djelovanje. Ova je formula bogata vrijednim dugolančanim omega-3 masnim kiselinama EPA i DHA koje pomažu podržati zglobove vašeg psa.

Light Weight Care formula dostupna je u dva oblika – kao hrskave granule i kao ukusna pašteta u vrećici. Ova se dva prehrambena rješenja potpune hrane savršeno nadopunjuju. Zašto ne biste probali paštetu kao ukusan nadjev za granule?

DOKAZANI REZULTATI: sadrži 31% manje masti

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Oblik hrane

Funkcionalna svojstva prehrane

Dijetna hrana za pretile

Veličina pasmine

Mali

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!