Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

CCN MINI STERILISED ADULT, 3KG

179,99 kn

SKU: 31850300 Kategorije: , Brand:

Opis

Glavne značajke/prednosti:

  • Održavanje idealne težine

Nakon sterilizacije ili kastracije, metabolizam vašeg psa se usporava i može vam se činiti da je sretniji kada se opušta na kauču umjesto u avanturama u prirodi, ali i dalje može biti izrazito gladan u vrijeme obroka.

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised Mini namijenjena je kastriranim i steriliziranim psima do 10 kg, a zahvaljujući dijetalnim vlaknima pomaže zadovoljiti apetit i smanjiti želju za konstantnim hranjenjem.

Hrana ROYAL CANIN® Sterilised Mini sadrži optimalnu kombinaciju vlakana za redovan i zdrav prolaz hrane kroz crijeva, odnosno, bolju probavu. Štoviše, pomaže vašem psu da se osjeća sito i smanjuje potrebu za poslasticama.

Ova je formula posebno osmišljena s manje prehrambenih masti kako bi vaš pas izbjegao zdravstvene probleme koje dolaze s nakupljanjem viška kilograma, poput dodatnog opterećenja na zglobove.

Sterilised formula dostupna je u dva oblika – kao hrskave granule i kao ukusna pašteta u vrećici. Ova se dva prehrambena rješenja potpune hrane savršeno nadopunjuju. Zašto ne biste probali paštetu kao ukusan nadjev za granule?

DOKAZANI REZULTATI: Sadrži 14% manje kalorija

Dodatne informacije

Težina 3 kg
Oblik hrane

Funkcionalna svojstva prehrane

Za sterilizirane – kastrirane

Veličina pasmine

Mali

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!