Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

FHN INDOOR, 85G – 1KOM

8,99 kn

SKU: 12780102 Kategorije: , Brand:

Opis

Potpuna mokra hrana za sterilizirane odrasle mačke (tanke kriške u umaku).

Obogaćena je L-karnitinom koji pretvara masne kiseline u energiju i pozitivno utječe na metabolizam vaše mačke, a povećani udio bjelančevina pomaže u održavanju zdrave mišićne mase.

Glavne značajke prehrane pogodne za odrasle kastrirane i sterilizirane mačke: pomaže podržati idealnu tjelesnu težinu steriliziranih mačaka, pomaže podržati zdrav mokraćni sustav.

Formulirano kako bi odgovaralo optimalnom makronutricionističkom profilu koji odrasle mačke instinktivno preferiraju.

Sterilizirane/kastrirane mačke imaju drugačije potrebe od nekastriranih i nesteriliziranih mačaka.

Promjene u njihovu tijelu do kojih dolazi zbog sterilizacije/kastracije često dovode do povećane tromosti, zbog čega će im trebati manje energije nego prije.

Zbog toga je ROYAL CANIN® Sterilised in Gravy posebno formuliran kako bi odgovorio na prehrambene potrebe vaše odrasle kastrirane/sterilizirane mačke.

Kontrolirana energetska vrijednost i umjereni udio masti u hrani pomažu ograničiti prekomjerni porast težine vaše mačke, posebno kada se hrana daje u odgovarajućim dnevnim porcijama.

Pravilnu prehranu uvijek je lakše osigurati kada vaša mačka zapravo voli hranu koju jede.

Uravnoteženi sadržaj minerala u hrani pomaže u održavanju zdravlja mokraćnog sustava vaše mačke.

Kako bi se zadovoljile potrebe svake mačke, ROYAL CANIN® Sterilised može se pronaći u mokroj formuli – u obliku meke i ukusne paštete ili slasnih komadića u umaku – te u obliku suhe hrane.

Opis:

Kompletna mokra hrana za odrasle mačke sterilizirane od 1 godine, promiče zdravlje mokraćnog sustava, pomaže u održavanju zdrave težine, ukusni zalogaji u umaku, u svježim vrećicama.

Spoj:

Meso i nusproizvodi životinjskog podrijetla, žitarice, nusproizvodi povrća, ulja i masti, minerali, biljni proteinski ekstrakti, šećer.

Aditivi:

Vitamin D3 (40 IU/kg), željezo (0,3 mg/kg), jod (0,3 mg/kg), bakar (2,2 mg/kg), mangan (1 mg/kg), cink (10 mg/kg).

Analitičke Komponente:

Sirovi proteini 9,7%, sirove masti 3,3%, sirova vlakna 0,9%, sirovi pepeo 1,8%.

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!