Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

FHN KITTEN, 10KG

479,99 kn

SKU: 25221000 Kategorije: , Brand:

Opis

Hrana ROYAL CANIN® Kitten prikladna je za mačiće do 12 mjeseci starosti i osmišljena je za sve prehrambene potrebe vašeg mačića u drugoj fazi njegova razvoja.

Glavne značajke/prednosti

  • Podrška imunološkom sustavu

  • Zdrav rast

  • Zdravlje probavnog sustava

Rast je ključna faza u životu vašeg mačića: to je vrijeme velikih promjena, značajnih otkrića i novih susreta. Tijekom tog razdoblja važno je pobrinuti se za to da vaš mačić dobiva odgovarajuću vrstu hranjivih tvari koje će podržati njegov zdrav rast i razvoj.

Hrana ROYAL CANIN® Kitten prikladna je za mačiće do 12 mjeseci starosti i razvijena je kako bi odgovorila na sve prehrambene potrebe vašeg mačića u drugoj fazi njegova razvoja.

Druga faza rasta ključno je razdoblje za vašeg mačića jer se njegov imunološki sustav još postupno razvija. Hrana ROYAL CANIN® Kitten pomaže podržati prirodnu obranu vašeg mačića zahvaljujući posebno patentiranom kompleksu antioksidansa, uključujući iznimno djelotvoran vitamin E.

Probavni sustav vašeg mačića u osjetljivoj je fazi razvoja. Upravo zbog toga je hrana ROYAL CANIN® Kitten Sterilised razvijena s visoko probavljivim bjelančevinama (L.I.P.) i prebioticima (FOS) za poboljšanu toleranciju probavnog sustava, smanjujući mogućnost pojave neprobavljenih hranjivih tvari u debelom crijevu vašeg mačića.

Razdoblje rasta kroz koje vaš mačić trenutno prolazi može biti prilično intenzivno zbog mnogih fizičkih promjena. Zato je hrana ROYAL CANIN® Kitten prilagođenog sadržaja bjelančevina i uravnotežene razine vitamina i minerala kao što su vitamin D i kalcij. Osim toga, visoka energetska vrijednost ove hrane formulirana je kako bi pomogla podržati visoku razinu aktivnosti vašeg mačića.

Kako bi se zadovoljile potrebe svake mačke, ROYAL CANIN® Kitten formula može se pronaći i u mokroj formuli – u obliku meke i ukusne paštete, slasnih komadića u umaku ili želeu. Ako razmišljate o kombiniranoj prehrani, slijedite naše smjernice za hranjenje kako biste bili sigurni da će vaša mačka dobiti odgovarajuću količinu mokre i suhe hrane za optimalnu korist.

ROYAL CANIN® posvećen je pružanju prehrambenih rješenja za potrebe vašeg kućnog ljubimca. Svi naši proizvodi prolaze opsežan postupak kontrole kvalitete kako bismo zajamčili najvišu kvalitetu hrane, ali i zadovoljili posebne prehrambene potrebe te način života vaše mačke. To znači da je hrana ROYAL CANIN® Kitten dovoljna za potpunu i uravnoteženu prehranu vaše mačke.

Dodatne informacije

Težina 10 kg
Oblik hrane

Starosna dob

Za mačiće

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!