Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

FHN STERILISED, 10KG

449,99 kn

SKU: 25371000 Kategorije: , Brand:

Opis

Royal Canin FHN Sterilised
Potpuna suha hrana za kastrirane i sterilizirane mačke do 7. godine starosti.

Posebno formulirana kako bi odgovorila na prehrambene potrebe vaše odrasle kastrirane/sterilizirane mačke i nastavila podržavati njezino dobro zdravlje.

Glavne značajke: kontrola tjelesne težine – nakon sterilizacije, mački je potrebno manje energije. Pomaže ograničiti rizik od prekomjernog porasta težine zahvaljujući umjerenoj razini masti, kada se poslužuje u odgovarajućim dnevnim obrocima

Zdravlje mokraćnog sustava – kod steriliziranih je mačaka povećan rizik od nastanka kamenca u mokraćnom sustavu. Pomaže u održavanju zdravog mokraćnog sustava pružanjem odgovarajuće ravnoteže minerala

Visok udio bjelančevina – mačke su sklone dobivanju na težini nakon sterilizacije. Pomaže u održavanju mišićne mase zahvaljujući visokom udjelu bjelančevina

Nakon sterilizacije/kastracije, vašoj će mački možda biti potrebna promjena prehrane kako bi se pobrinuli za to da hranjive tvari koje konzumira podržavaju njezine pomalo izmijenjene energetske potrebe.

Energetske potrebe vaše odrasle mačke će se smanjiti i ona višeneće moći učinkovito samostalno prilagoditi svoj metabolizam.

Zato je važno pobrinuti se da nova prehrana koju odaberete pomogne podržati te promjene kod vaše mačke.

Hrana sadrži umjeren udio masti, a kada se poslužuje u odgovarajućim (količinski primjerenim) dnevnim obrocima, pomaže vašoj mački održati idealnu tjelesnu težinu nakon sterilizacije/kastracije.

Osim toga, hrana ROYAL CANIN® Sterilised sadrži i pažljivo odabrane te uravnotežene minerale koji pomažu podržati i održati zdrav mokraćni sustav vaše mačke.

Kako bi se zadovoljile potrebe svake mačke formula može se pronaći i u mokroj formuli – u obliku meke i ukusne paštete, slasnih komadića u umaku ili želeu.

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!