Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

FYPRYST® (Krka) sprej za pse i mačke, 100ml

103,99 kn

Opis

Sprječavanje i suzbijanje invazije pasa i mačaka buhama, krpeljima i primjenjuje se kao dodatni tretman u slučaju alergijskog dermatitisa uzrokovanog ubodima buha.

Sprječavanje i suzbijanje invazije paušima.

Nakon nanošenja preparata on ostaje djelotvoran do 3 mjeseca u slučaju pasa, a u slučaju mačaka 2 mjeseca što ovisi o kontaminiranosti okoliša; štiti od krpelja do jednog mjeseca u slučaju pasa i mačaka.

Djelatne tvari: 1 ml, bezbojna tekućima, sadrži 2,5 mg fipronila.

Kontraindikacije: Ne smije se primjenjivati na bolesnim životinjama (sustavne infekcije, vrućica) i onim u tijeku oporavka. Ne smije se tretirati kuniće jer se mogu javiti teške reakcije nepodnošljivosti i uginuće. Ne smije se primjenjivati u slučaju preosjetljivosti na bilo koju djelatnu ili  pomoćnu tvar.

Uputa za primjenu: mehanička pumpica samo za vanjsku uporabu; jedan pritisak pumpice raspršuje količinu od 0,5 ml (za bočicu od 100 ml).

Način primjene: Raspršimo preparat s udaljenosti od približno 10-20 cm, poprska se cijela životinja.

Doziranje: Da bi se krzno dostatno navlažilo, treba ovisno o dužini dlake za svaki kilogram tjelesne mase utrošiti 3-6 ml otopine (7,5-15 mg/kg t.m. djelatne tvari).  To znači da za 1 kg tjelesne mase treba pumpicu pritisnuti 6-12 puta za bočicu od 100 ml.

Svojstva: S potpunom sigurnošću mogu se tretirati štenci i mačići od 2 mjeseca starosne dobi.

Proizvod nije podesan za tretiranje životnog okoliša životinje.

DODATNE DATOTEKE

FYPRYSTR (Krka) sprej za pse i mačke (PDF)

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!