Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

FYPRYST

47,90 kn65,90 kn

 

Obriši

Opis

Fypryst Combo  primjenjuje se u slučaju infestacije buhama ili u slučaju kombinirane infestacije buhama, krpeljima i/ili paušima.

Fypryst Combo namijenjen je samo za pse, dok se Fypryst Combo za mačke i tvorove može primjenjivati samo  mačkama i tvorovima.

Razdvojite dlaku ljubimca između lopatica tako da se vidi koža i primijenite otopinu. Primijenite isključivo na suhu kožu. Otopina se ne smije primijeniti ako je dlaka vašeg ljubimca vlažna, a ljubimca ne smijete kupati ili mu dozvoliti kupanje dva dana prije i dva dana poslije primjene proizvoda. Ako je dlaka vlažna, učinkovitost proizvoda je manja.

Otopina se apsorbira u koži i polako se oslobađa iz lojnih žlijezda. Primijenite odgovarajuću dozu u skladu s tjelesnom težinom ljubimca.

Ako otopinu primijenite pravilno, jedna doza štiti ljubimca mjesec dana. Prednost ovog proizvoda je što djeluje putem kontakta (djelatna tvar ubija parazita u krznu tretiranog ljubimca), čime se bitno smanjuju izgledi za prijenos patogena vašem ljubimcu.

Mjere opreza

Fypryst Combo može se može primjenjivati tijekom gravidnosti. Fypryst Combo namijenjen je samo za pse te se ne smije primjenjivati mačkama i tvorovima. Fypryst Combo za mačke i tvorove smije se primjenjivati samo mačkama i tvorovima.

Izvažite ljubimca i u skladu s težinom odaberite otopinu namijenjenu za vašeg ljubimca. Primijenite točnu dozu prema težini ljubimca.

Koristite jednu pipetu za isključivo jednu životinju. Nemojte je dijeliti na više životinja. Proizvod ne djeluje pravilno ako se ne primijeni pravilno.

Ne smije se primjenjivati u štenadi i mačića starih manje od osam tjedana i/ili teških manje od 1 kg (mačke)/2 kg (psi), kao ni u tvorova starih manje od šest mjeseci. Pitajte veterinara za otopinu s fipronilom u obliku spreja, koja se može koristiti za legla od navršenih dva dana života.

Dodatne informacije

Još jedna prednost proizvoda Fypryst Combo su glatki rubovi pipete koji uzrokuju manje stresa i ne oštećuju kožu prilikom primjene.

Otopina je dostupna u jednoj jačini za mačke i tvorove te četiri jačine za pse. Ako namjeravate tretirati psa, odaberite pravu jačinu s obzirom na težinu ljubimca.

Tjelesna težina psa  
2–10 kg Fypryst Combo S
10–20 kg Fypryst Combo M
20–40 kg Fypryst Combo L
>40 kg Fypryst Combo XL

Dodatne informacije

Pakiranje

FYPRYST® (Krka) ampula za pse Combo 10-20kg 1,34ml, 1 kom, FYPRYST® (Krka) ampula za pse Combo 2-10kg, 0,67ml, FYPRYST® (Krka) ampula za pse Combo 20-40kg 2,68ml, 1 kom, FYPRYST® (Krka) ampula za pse Combo od 40kg, 4,02ml

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!