Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

Happy Cat Supreme ADULT STERILISED GOVEDINA, 300G

29,99 kn

Nema na zalihi

SKU: IQ2109 Kategorije: , Brand:

Opis

Kako bi se spriječila pretilost kod katedriranih mačaka.
Kastrirane mačke često lakše dobijaju na težini od kućnih ljubimaca. Hormoni u tijelu izazivaju metaboličke promjene nakon kastriranja, pa mačke često postaju znatno smirenije. Ipak imaju dobar apetit i mogu puno težiti da postanu pretile. Ti dodatni kilogrami nisu samo manja mana. Prekomjerna težina povećava rizik od dijabetesa, mokraćnih kamenaca i drugih bolesti. Mačja kvaliteta života, pa čak i životni vijek mačke, mogu se znatno umanjiti. Preporučuje se visoko vlakana i zadovoljavajuća prehrana s umjerenim udjelom masti kako bi se spriječila prekomjerna težina i njezine posljedice. Idealna hrana sadrži puno proteina za poticanje aktivnosti i sadržaja minerala formuliranih posebno za zaštitu mokraćnog sustava.

Happy Cat, sterilizirana bavarska govedina za odrasle, osjetljive mačke koje imaju tendenciju prekomjerne težine ili hranjenja nakon kastracije jedna je od takvih visokokvalitetnih i hranjivih namirnica. Ukusna cjelovita prehrana sadrži samo 10,5% masti, a sadrži visok udio lako probavljivih proteina iz govedine i peradi. Niskokalorični recept osigurava da se vaš ljubimac neće udebljati unatoč smanjenoj vježbi, a ipak će se osjećati punim. Delikatni recept proizvodi se bez ribe.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Oblik hrane

Funkcionalna svojstva prehrane

Za sterilizirane – kastrirane, Dijetna hrana za pretile

Starosna dob

Odrasli

Okus

Govedina, Piletina, Puretina

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!