Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

Happy Cat Supreme ADULT STERILISED JANJETINA, 300G

29,99 kn

SKU: IQ2107 Kategorije: , Brand:

Opis

Kako bi se spriječila pretilost kod kastriranih mačaka.
Katedrirane mačke često lakše dobijaju na težini od kućnih ljubimaca. Hormoni u tijelu izazivaju metaboličke promjene nakon kastriranja, pa mačke često postaju znatno smirenije. Ipak imaju dobar apetit i mogu puno težiti da postanu pretili. Ti dodatni kilogrami nisu samo manja mana. Prekomjerna težina povećava rizik od dijabetesa, mokraćnih kamenaca i drugih bolesti. Mačja kvaliteta života, pa čak i životni vijek mačke, mogu se znatno umanjiti. Preporučuje se visoko vlakana i zadovoljavajuća prehrana s umjerenim udjelom masti kako bi se spriječila prekomjerna težina i njezine posljedice. Idealna hrana sadrži puno proteina za poticanje aktivnosti i sadržaja minerala formuliranih posebno za zaštitu mokraćnog sustava.

Happy Cat odrasla sterilisana janjetina za odrasle, osjetljive mačke koje imaju tendenciju stavljanja prevelike težine ili nahranjenja nakon kajanja jedna je od takvih visokokvalitetnih i hranjivih namirnica. Ukusna cjelovita dijeta sadrži samo 10,5% masti, a opet sadrži visok udio lako probavljivih proteina iz janjetine i peradi. Niskokalorični recept osigurava da se vaš ljubimac neće udebljati unatoč smanjenoj vježbi, a ipak će se osjećati punim. Delikatni recept proizvodi se bez ribe.

Dodatne informacije

Težina 0.3 kg
Funkcionalna svojstva prehrane

Za sterilizirane – kastrirane, Dijetna hrana za pretile

Starosna dob

Odrasli

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!