Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

HPDC GI BIOM SUHA HRANA ZA MAČKE 1,5KG

178,99 kn

Hill’s™Presctription Diet™Feline GastroIntestinal Biome suha harna za mačke s okusom pieltine.

SKU: PD604445 Kategorije: , Brand:

Opis

Hill’s™Presctription Diet™Feline GastroIntestinal Biome suha hrana za mačke, okus piletina.

Potpuna dijetetska suha hrana za smanjenje akutnih crijevnih poremećaja i kompenzaciju kod maldigestije odraslih mačaka. Uspostavlja ravnotežu probave i služi kao potpora crijevnoj mikroflori za zdravlje probavnog sustava. Hrana sadrži povećanu razinu elektrolita, visoko probavljivih sastojaka i nisku razinu masti.

UPUTA ZA HRANJENJE: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara prije početka korištenja. Hraniti preporučenom dnevnom količinom označenom na pakiranju prema veličini mačke. Prilagodite dnevnu količinu hrane za održavanje optimalne težine mačke, dnevnu količinu možete podijeliti na dva ili više obroka.

Preporučeno trajanje hranjenja: 1 do 2 tjedna u tijeku trajanja i/ili oporavka od akutnog proljeva. U slučaju maldigestije: 3-12 tjedana.

Svježa voda uvijek mora biti dostupna. Čuvati od vlage; na suhom i hladnom mjestu. *100% garancija kvalitete, dosljednosti i okusa. Kupnja bez rizika.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!