Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

HPDD GI BIOM SUHA HRANA ZA PSE – OKUS PILETINA 10KG

689,99 kn

Hill’s™ Presctription Diet™Canine GastroIntestinal Biome suha hrana za pse, okus piletina.

SKU: PD604458 Kategorije: , Brand:

Opis

Hill’s™ Presctription Diet™Canine GastroIntestinal Biome suha hrana za pse, okus piletina.

Potpuna dijetetska suha hrana za smanjenje akutnih crijevnih poremećaja i kompenzaciju kod maldigestije odraslih pasa. Uspostavlja ravnotežu probave i služi kao potpora crijevnoj mikroflori za zdravlje probavnog sustava. Hrana sadrži povećanu razinu elektrolita, visoko probavljive sastojke i nisku razinu masti.

UPUTA ZA HRANJENJE: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara prije početka korištenja. Hraniti preporučenom dnevnom količinom označenom na pakiranju prema veličini psa. Prilagodite dnevnu količinu hrane za održavanje optimalne težine psa, dnevnu količinu možete podijeliti na dva ili više obroka.

Preporučeno trajanje hranjenja: 1 do 2 tjedna u tijeku trajanja i/ili oporavka od akutnog proljeva. U slučaju maldigestije: 3-12 tjedana.

Svježa voda uvijek mora biti dostupna. Čuvati od vlage; na suhom i hladnom mjestu. *100% garancija kvalitete, dosljednosti i okusa.

Dodatne informacije

Težina 10 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!