Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

HPDD J/D SUHA HRANA ZA PSE – OKUS PILETINA, 2KG

154,99 kn

Hill’s™Prescription Diet™ Canine j/d™  suha hrana za pse, okus piletina. Potpuna dijetetska hrana za odrasle pse s osjetljivim zglobovima.

SKU: PD4516U Kategorije: , Brand:

Opis

Hill’s™Prescription Diet™ Canine j/d™  suha hrana za pse, okus piletina. Potpuna dijetetska hrana za odrasle pse s osjetljivim zglobovima u slučajevima osteoartritisa.

Ova formula sadrži visoku razinu EPA, Omega-3 masnih kiselina i vitamina E. UPUTA ZA HRANJENJE: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara prije početka i/ili produžetka korištenja. Hraniti preporučenom dnevnom količinom, vidi pakiranje. Prilagodite količinu hrane kako bi održali idealnu tjelesnu težinu; dnevnu količinu hrane možete podijeliti u dva ili više obroka.

Preporučeno trajanje hranjenja: inicijalno do 3 mjeseca. Svježa voda uvijek mora biti dostupna.

SASTOJCI: Žitarice, sjemenke, meso i derivati biljnih proteina,ekstrakti biljnih proteina, ulja i masti, derivati biljnog porijekla, minerali, jaja i derivati jaja, mekušci i ljuskari.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!