Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

HPDD METABOLIC URINARY – 8KG+4KG GRATIS

432,99 kn

Potpuna hrana za pse za smanjenje prekomjerne tjelesne mase te za otapanje, smanjenje i ponovno nastajanje struvitnih kamenaca kod odraslih pasa.

Nema na zalihi

SKU: 603576A Kategorije: , Brand:

Opis

Potpuna hrana za pse za smanjenje prekomjerne tjelesne mase te za otapanje, smanjenje i ponovno nastajanje struvitnih kamenaca kod odraslih pasa.

Ova dijetetska hrana sadrži nisku gustoću energije, zakiseljava mokraću, sadrži nisku razinu magnezija i ograničenu razinu proteina ali proteina visoke kvalitete.

UPUTA ZA HRANJENJE:

Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara prije početka korištenja.

Hraniti preporučenom dnevnom količinom prema ciljanoj idealnoj tjelesnoj masi psa. Za smanjenje mase: odredite dnevnu količinu hrane ovisno o ciljanoj a ne trenutnoj masi psa.

Za održavanje mase: potrebno je nadzirati održavanje željene mase psa i sukladno tome prilagođavati količinu hrane. Za prilagodbu količine hrane posavjetujte se s veterinarom.

Preporučeno trajanje hranjenja: za otapanje struvitnih kamenaca – 5-12 tjedana | za za smanjenje ponovnog nastajanja struvitnih kamenaca – do 6 mjeseci | za smanjenje tjelesne mase – do ostvarenja ciljane tjelesne mase.
Svježa voda uvijek mora biti dostupna.

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!