Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

HPDD S/D MOKRA HRANA ZA PSE – KONZERVA, 370G

24,99 kn

Hill’s™s/d™  Prescription Diet™ s/d™ Canine mokra hrana za pse je potpuna dijetetska hrana za pse za topljenje struvitnih kamenaca.

Nema na zalihi

SKU: PD8015U Kategorije: , Brand:

Opis

Hill’s™s/d™  Prescription Diet™ s/d™ Canine mokra hrana za pse je potpuna dijetetska hrana za pse za topljenje struvitnih kamenaca.

Ova hrana zakiseljava mokraću i sadrži nisku razinu magnezija i izbalansiranu količinu visoko kvalitetnih bjelančevina.

UPUTE ZA HRANJENJE: Hranite isključivo ovom hranom. Preporučuje se zatražiti savjet veterinara prije ili kod nastavka korištenja. Hranite točnom količinom naznačenom na pakiranju prema veličini Vašeg psa. Prilagodite količinu kako bi održali optimalnu tjelesnu masu; ovu količinu možete podijeliti u 2 ili više obroka dnevno.

Preporučeno vrijeme upotrebe: od 5-12 tjedana. Svježa voda mora uvijek biti dostupna.

SASTOJCI: žitarice, ulja i masti, meso i derivati životinjskog porijekla, derivati biljnog porijekla, različiti šećeri, mineralni, derivati biljnog porijekla. Izvori bjelančevina: svinjska jetrica, dehidrirana jaja. Sastojci koji zakiseljavaju urin: DL-metionin, kolin klorid.

Dodatne informacije

Težina 0.370 kg
Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!