Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

HPDD Z/D MINI PILETINA – 1,5KG

159,99 kn

Hill’s Canine Mini je potpuna dijetetska hrana za male pse koja se preporučuje u slučaju nesnošljivosti na sastojke i hranjive tvari.

SKU: PD10178U Kategorije: , Brand:

Opis

Hill’s Canine Mini je potpuna dijetetska hrana za male pse koja se preporučuje u slučaju nesnošljivosti na sastojke i hranjive tvari.

Sadrži pažljivo odabrane izvore ugljikohidrata i veoma hidroliziran protein .

UPUTA ZA HRANJENJE: Hraniti samo ovom hranom. Preporučuje se mišljenje veterinara prije početka korištenja. Hraniti preporučenom dnevnom količinom prema veličini vašeg psa. Prilagodite količinu hrane kako bi održali idealnu tjelesnu težinu; dnevnu količinu hrane možete podijeliti u dva ili više obroka. Preporučeno trajanje hranjenja: 3 do 8 tjedana, ako znaci nesnošljivosti prestanu, može se koristiti neograničeno dugo. Svježa voda uvijek mora biti dostupna.

SASTOJCI: žitarice, meso i mesni derivati, ulja i masti, minerali, derivati biljnog podrijetla, izvor proteina: hidrolizirana piletina jetre; izvor ugljikohidrata: kukuruzni škrob.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!