Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

HSPC ADULT MATURE HAIRBALL INDOOR CAT SUHA HRANA ZA ODRASLE KUĆNE MAČKE, 300G

37,99 kn

Hill’s™ SCIENCE PLAN™ HAIRBALL INDOOR suha hrana za odrasle mačke, okus piletina. Potpuna hrana za mačke starosti od 1 do 6 godina.

SKU: SP604112 Kategorije: , Brand:

Opis

Hill’s™ SCIENCE PLAN™ HAIRBALL INDOOR suha hrana za odrasle mačke, okus piletina. Potpuna hrana za mačke starosti od 1 do 6 godina.

Prehrana za sprječavanje formiranja bezoara (nakupina dlake-hairball) sa nižom razinom masti za mačke koje žive u zatvorenom.

Bez dodanih umjetnih konzervansa, pojačivača okusa ili boja.

UPUTE ZA HRANJENJE: Hraniti preporučenom dnevnom količinom prema veličini vašeg ljubimca. Prilagodite količinu hrane kako bi održali idealnu tjelesnu težinu.

Hranite li prvi put ovom hranom? Napravite postepeni prijelaz na ovu hranu kroz 7 dana miješajući sve veću količinu nove hrane u hranu koju ste koristili. Svježa voda uvijek mora biti dostupna.

Čuvati od vlage; na suhom i hladnom mjestu. *100% garancija kvalitete, dosljednosti i okusa. Kupnja bez rizika. Najbolje upotrijebiti do, serijski broj i neto masa: otisnuto je na pakiranju.

Dodatne informacije

Težina 0.300 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!