Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

MAGIC LITTER PIJESAK ZA MAČKE WOODCHIPS-10L-2.5KG

54,99 kn

Zrno pijeska za mačke MAGIC LITTER PELLETS proizvodi se od 100% biljnih sirovina. Zahvaljujući posebnom mehaničkom tretmanu, površina zrna posteljine MAGIC LITTER PELLETS ima spužvastu strukturu s jedinstvenom upijanjem.

SKU: 003-255 Kategorije: , Brand:

Opis

Čistoća zbog snage prirode. Zrno posteljine MAGIC LITTER PELLETS proizvodi se od 100% biljnih sirovina. Zahvaljujući posebnom mehaničkom tretmanu, površina zrna posteljine MAGIC LITTER PELLETS ima spužvastu strukturu s jedinstvenom upijanjem. Vlaga i miris vrlo se brzo i učinkovito apsorbiraju u rezultirajuće grudvice rabljene posteljine.

Izuzetno meka, lagana i ekonomična
Zahvaljujući 100% biljnim sirovinama i modernoj tehnologiji prerade, ekološko leglo MAGIC LITTER PELLETS pokazuje do dvije trećine manje težine od konvencionalnih legla za mačke. Stoga se lakše možete nositi s posteljinom MAGIC LITTER PELLETS. Ujedno ste ekološki prihvatljiviji, jer upotreba posteljine MAGIC LITTER PELLETS proizvodi manju težinu.

Posteljina koja se može kompostirati, 100% biorazgradiva
Posteljina MAGIC LITTER PELLETS izrađena je od 100% prirodnih biljnih sirovina, koje su kompostirane i 100% biorazgradive. Rabljene posteljine možete odlagati na isti način kao toaletni papir u običnom kućnom WC-u.

Dodatne informacije

Težina 2.5 kg
Tip

Pijesak

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!