Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

NUTRIN COMPLETE HRANA ZA ZAMORČIĆE, 1500G

101,99 kn

Kompletna ekstrudirana hrana za zamorce. Multi-kompleks koji sadrži veliku količinu različitih sastojaka koji nude široki spektar tvari u njihovom prirodnom obliku, koje u kombinaciji s dodanim komponentama (vitamini, minerali, aminokiseline, lecitin, inulin) čine osnovu za zdravo i glatko tijelo zamorca.

SKU: 404114 Kategorije: , Brand:

Opis

Kompletna ekstrudirana hrana za zamorce.
VITALNOST
Multi-kompleks koji sadrži veliku količinu različitih sastojaka koji nude široki spektar tvari u njihovom prirodnom obliku, koje u kombinaciji s dodanim komponentama (vitamini, minerali, aminokiseline, lecitin, inulin) čine osnovu za zdravo i glatko tijelo zamorca.
IMUNITET
Sadržaj prebiotika, metoda obrade, izračunata kombinacija sastojaka, različitih vrsta vlakana i vitamina djeluju sprječavaju probleme s ispravnim funkcioniranjem crijeva zamoraca, čije je zdravlje osnova obrambenog sustava tijela zamorca.
VITAMIN C +
Zbog nemogućnosti sinteze vitamina C, zamorci su u potpunosti ovisni o primanju u hrani. Uz kombinaciju ingredijanata koji su bogati vitaminom i povećanjem njegove prirodne razine s premiksom, Nutrin Complete hrana osigurava dovoljan unos vitamina C, sprječavajući pojavu mnogih zdravstvenih problema.
PUNO VLAKANA
Lako probavljivo
Hranjive tvari su dostupnije probavnim enzimima, povećavajući njihovu probavljivost, poboljšavajući pretvorbu hrane i smanjujući stres na tijelo. U usporedbi sa standardnom složenom hranom, dnevna doza je stoga manja.
ORALNA HIGIJENA
Visoki sadržaj vlakana, oblik, tekstura i čvrsta gustoća NUTRIN Complete peleta pomažu u redovitom smanjenju prirodnog rasta zuba.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Male životinje

Zamorci

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!