Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

Akcija!

AKCIJA – NUTRIN COMPLETE GRAIN FREE HRANA ZA ZEČEVE I KUNIĆE, 1500G

101,99 kn 81,59 kn

Popust: 20%

Kompletna ekstrudirana hrana za zečeve I kuniće s povrćem. Multi-kompleks koji sadrži veliku količinu različitih sastojaka koji nude široki spektar tvari u njihovom prirodnom obliku, koje u kombinaciji s dodanim komponentama (vitamini, minerali, aminokiseline, lecitin, inulin) čine osnovu za zdravo i glatko tijelo žečeva i kunića.

SKU: 404015 Kategorije: , , Brand:

Opis

Kompletna ekstrudirana hrana za zečeve s povrćem
VITALNOST
Multi-kompleks koji sadrži veliku količinu različitih sastojaka koji nude široki spektar tvari u njihovom prirodnom obliku, koje u kombinaciji s dodanim komponentama (vitamini, minerali, aminokiseline, lecitin, inulin) čine osnovu za zdravo i glatko tijelo koje zečeva i kunića.
IMUNITET
Sadržaj prebiotika, metoda obrade, izračunata kombinacija sastojaka, različitih vrsta vlakana i vitamina djeluju sprječavaju probleme s ispravnim funkcioniranjem crijeva, čije je zdravlje osnova obrambenog sustava tijela.
PUNO VLAKANA
Lako probavljivo
Hranjive tvari su dostupnije probavnim enzimima, povećavajući njihovu probavljivost, poboljšavajući pretvorbu hrane i smanjujući stres na tijelo. U usporedbi sa standardnom složenom hranom, dnevna doza je stoga manja.
ORALNA HIGIJENA
Visoki sadržaj vlakana, oblik, tekstura i čvrsta gustoća NUTRIN Complete peleta pomažu u redovitom smanjenju prirodnog rasta zuba.
PROBIOTIK
Vlakna topiva u inulinu (FOS) i jabučni pektin u NUTRIN Kompletnoj hrani sprečavaju brzu probavu ugljikohidrata i masti. Promiče imunološki proces i detoksikacijske procese.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Male životinje

Kunići

Funkcionalna svojstva prehrane

Bez žitarica

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!