Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

NUTRIN HRANA ZA RIBE – POND OPTIMAL, 1500G

101,99 kn

Kompletna hrana za ribe s optimalnim udjelom hranjivih sastojaka za sve vrste  riba ciprinida. Plutajuća ekstrudirana hrana zadovoljava osnovne prehrambene potrebe za ciprinide.

SKU: 403797 Kategorije: , Brand:

Opis

Kompletna hrana za ribe s optimalnim udjelom hranjivih sastojaka za sve vrste  riba ciprinida.
Plutajuća ekstrudirana hrana zadovoljava osnovne prehrambene potrebe za ciprinide. Kombinacija visokokvalitetnih sastojaka i tehnologije prerade pruža idealnu hranjivu vrijednost u pristupačnijem obliku.

VITAMIN MULTICOMPLEX
Ova hrana obogaćena je ne samo vitaminima A, D3, E i C, već sadrži i širok raspon vitamina B skupine (tiamin, riboflavin, piridoksin, kobalamin, biotin, folna kiselina, pantotenska kiselina, Inozitol, Kolin), vitamin K3 i niz elemenata u tragovima koji zajedno promiču zdravo funkcioniranje ribe.
Beta karoten
Jedan od glavnih karotenoida koji može biti korišten za djelovanje na boju ribe. Pored svojih svojstava bojenja, djeluje u tijelu kao provitamin A i snažan je antioksidans, pojačavajući obrambeni mehanizam tijela.
Spirulina
Izvrstan izvor proteina s idealnom kombinacijom esencijalnih aminokiselina. Hranjive tvari, minerali i biološki aktivne tvari u lako probavljivom obliku podržavaju imunološki sustav i djeluju na poboljšanje općeg zdravlja. Detoksificira tijelo i njegovi sveobuhvatni sastojci pozitivno utječu na pojašnjenje prijelaza boje.
rakovi
Životinjska komponenta stočne hrane obogaćena je škampi i gammarusom ne samo zbog njihove atraktivne arome, već i kao visokokvalitetni izvor hranjivih sastojaka, a posebno izvora značajne razine prirodnog astaksantina, koji se smatra jednim od najjačih antioksidansa, pružajući značajan poticaj na obrambene mehanizme tijela i pojačavanje riblje boje zajedno s beta-karotenom.

Dodatne informacije

Težina 1.5 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!