Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

NUTRIN HRANA ZA RIBE – POND OPTIMAL, 320G

31,99 kn

Kompletna hrana za ribe s optimalnim udjelom hranjivih tvari za sve vrste šaran ribe. Plutajuća ekstrudirana hrana zadovoljava osnovne prehrambene potrebe šarana ribe.

Nema na zalihi

SKU: 403742 Kategorije: , Brand:

Opis

Kompletna hrana za ribe s optimalnim udjelom hranjivih tvari za sve vrste šaran ribe.

Plutajuća ekstrudirana hrana zadovoljava osnovne prehrambene potrebe šarana ribe. Zahvaljujući kombinaciji prvoklasnih sirovina i tehnologije prerade, nudi optimalan omjer hranjivih sastojaka u pristupačnijem obliku.

Multikompleks vitamini
hrana je obogaćena ne samo vitaminima A, D3, E ili C, već je dodatno subvencionirana nizom vitamina skupine B (tiamin, fishoflavin, piridoksin, kobalamin, niacin, biotin, folna kiselina, pantotenska kiselina, inozitol, holin) K3 i niz elemenata u tragovima koji podupiru zdravo funkcioniranje organizma.
Betacorotene
Jedan od glavnih karotenoida koji se mogu koristiti za utjecaj na obojenje riba. Uz to što sposobnost bojenja u tijelu djeluje kao provitamin vit A i moćan antioksidans, pridonosi obrambenom stanju organizma.
Spirulina
Izvrstan izvor proteina s esencijalnim AMK-om u savršenoj kombinaciji. Hranjive tvari, minerali i biološki aktivne tvari u lako probavljivom obliku podržavaju imunološki sustav i djeluju kao prevencija poboljšanja cjelokupnog stanja organizma. Detoksificira organizam i zahvaljujući složenom sastavu ima pozitivan učinak na razjašnjenje prijelaza boje.
Rakovi
Komponenta hrane za životinje obogaćena je škampi i gammarusom ne samo zbog primamljive arome, već i kao kvalitetan izvor hranjivih sastojaka i prije svega kao izvor velikih količina prirodnog astaksantina, koji se smatra jednim od najjačih antioksidansa. Ističe boje ribe.

Sastojci
Žitarice, riba i riblji nusproizvodi, kvasac, proteinski ekstrakti biljnog podrijetla, minerali, školjke i rakovi, alge.
Analitički sastavni dijelovi:
Sirovi proteini 25%, Sirova vlakna 2%, Sirova ulja i masti 3%, Sadržaj anorganskih 6%

Aditivi / kg:
Vitamini: Vitamin A 20 000 IU, vitamin D3 1800 IU, vitamin E 150 mg, vitamin C 100 mg, beta-karoten 40 mg
Elementi u tragovima: Fe (E1) 90 mg, Mn (3b5.10) 60 mg, Zn (3b606) 40 mg, Cu (3b4.10) 8 mg, I (3b202) 1 mg, Co (3b305) 1 mg, Se (3b8,11) 0,3 mg
Aminokiseline: DL-metionin 8 g

Upute za hranjenje
Unosite nekoliko puta dnevno količinu hrane koju riba pojede u nekoliko minuta.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!