Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

NUTRIN HRANA ZA RIBE – POND VITAL, 500G

51,99 kn

Kompletna hrana za ribe s dodatnim vitaminima za sve vrste riba ciprinida. Plutajuća ekstrudirana hrana bogatog prehrambenog sastava posebno pogodna za teška doba godine.

Nema na zalihi

SKU: 403759 Kategorije: , Brand:

Opis

Kompletna hrana za ribe s dodatnim vitaminima za sve vrste riba ciprinida. Plutajuća ekstrudirana hrana bogatog prehrambenog sastava posebno pogodna za teška doba godine. Spajajući našu tehnologiju proizvodnje s kombinacijom sastojaka izuzetnih svojstava osigurava zaštitu ribljeg organizma i živosti.
BETA-glukan
Dodatak beta-glukana s imunomodulacijskim svojstvima povećava otpornost ribe na viruse, bakterije, gljivične i parazitske bolesti. Također promovira obrambene mehanizme tijela.
RAKOVI
Životinjska komponenta stočne hrane obogaćena je škampi i gammarusom, ne samo zbog njihove atraktivne arome, već i kao visokokvalitetni izvor hranjivih sastojaka, a posebno izvora velike količine prirodnog astaksantina, koji se smatra jednim od najjačih antioksidansa, pružajući značajan poticaj na obrambene mehanizme tijela i pojačavanje riblje boje zajedno s beta-karotenom.
Spirulina
Izvrstan izvor proteina s idealnom kombinacijom esencijalnih aminokiselina. Hranjive tvari, minerali i biološki aktivne tvari u lako probavljivom obliku podržavaju imunološki sustav i djeluju na poboljšanje općeg zdravlja. Detoksificira tijelo i njegovi sveobuhvatni sastojci pozitivno utječu na pojašnjenje prijelaza boje.
VITAMIN MULTICOMPLEX
Hrana je obogaćena dodatnom razinom vitamina (A, D3, E, C, tiamin, riboflavin, piridoksin, kobalamin, niacin, biotin, folna kiselina, pantotenska kiselina, inozitol, holin, vitamin K3) i dodatnim kompleksom elemenata u tragovima usredotočena na energičnost ribe i prevenciju stresa.
Karnitin
Pomaže u promicanju metabolizma masti i šećera i procesa detoksikacije tijela. Njegov ukupni energizirajući učinak potiče obranu i sprječava umor i stres.
Juka
Detoksificira tijelo, čisti probavni i krvožilni sustav, aktivira i regulira izlučne procese. Smanjuje faktore stresa.
Beta-CAROTENE i CANTHAXANTHIN, (astaksantin)
Viša razina karotenoida koji promoviraju cjelokupne obrambene mehanizme svojim snažnim antioksidacijskim svojstvima, djelujući preventivno i sjajnim svojstvima bojenja koja mogu pojačati riblje boje.
Chlorella
Prebiotik i izvrstan izvor širokog spektra hranjivih i biološki aktivnih tvari koji čisti probavni trakt, detoksicira i štiti jetru i bubrege. Ima antioksidacijska svojstva, potiče cjelokupnu regeneraciju tijela i potiče imunološki sustav

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!