Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

Akcija!

AKCIJA – NUTRIN NATURE HRANA ZA ŠTAKORE, 750G

39,99 kn 31,99 kn

Popust: 20%

Visokokvalitetna raznolika hrana za štakore koju štakori u potpunosti konzumiraju i u potpunosti ispunjava njihove prehrambene potrebe

SKU: 403735 Kategorije: , Brand:

Opis

Kompletna hrana za štakore

  • Jedinstveni recept u duhu filozofije marke NUTRIN
  • Visokokvalitetna raznolika hrana za štakore koju štakori u potpunosti konzumiraju i u potpunosti ispunjava njihove prehrambene potrebe
  • Odlikuje se visokom ukusom
  • Bez boja, konzervansa i umjetnih aroma

Sastojci
Žitarice, sjeme, nusproizvodi od ribe, ribe i riblje nusproizvodi, povrće, kvasci, voće, mekušci i rakovi, minerali, proteinski ekstrakti biljnog podrijetla, mlijeko i mliječni proizvodi, meso i životinjski proizvodi, ulja i masti, alge, jaja i proizvodi od jaja.
Analitički sastojci: sirovi proteini 19%, sirova vlakna 8%, sirova ulja i masti 6%, neorganski sadržaj 6%.
Aditivi / kg: Vitamini: vit A 12 000 IU, vit D3 500 IU, vit C 100 mg, vit E (alfatokoferol) 50 mg; aminokiseline: lizin 240 mg, metionin 120 mg; emulgatori: lecitin 600 mg; ekološke tvari: juka 120 mg.

Upute za hranjenje
Hranite po potrebi. Može se nadopuniti zelenom hranom, jabukom, svježim voćem i povrćem. Uklonite ostatke hrane. Osigurajte neograničen pristup pitkoj vodi.

Dodatne informacije

Težina 1 kg
Male životinje

Štakori

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!