Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA MAČIĆE, LOSOS, 6,5KG

280,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za mačiće s niskim sadržajem žitarica za mačiće (1-12 mjeseci) i gravidne mačke. Bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život mačaka.

SKU: 13-10077 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za mačiće s niskim sadržajem žitarica za mačiće (1-12 mjeseci) i gravidne mačke. Bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Receptura pruža ne samo sve neophodne prehrambene komponente za pravilan rast, razvoj i prosperitet mačića, nego i podršku imuniteta i uredne probave.

Receptura se temelji na kvalitetnim izvorima proteina iz lososa, za osiguranje boljeg okusa i kvalitete dodaje se svježe meso lososa koje je bogato omega 3 i 6 masnim kiselinama. One pridonose zdravoj koži i sjajnom krznu. Pažljivo izabrano suho voće, povrće i začini dodaju organizmu potrebne vitamine, pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti. Hrana sadrži važne minerale koji potpomažu rast kostiju.

Sastav:

  • svježi losos 15%, suhi losos 15%, suho pileće meso 14%, smeđa riža 11%, grašak 10%, zob 10%, pileća mast 9%, hidrolizirani životinjski protein 7%, suhi životinjski protein 4,5%, svježe ulje lososa 1%, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), 2%, suhe jabuke, suha mrkva, minerali, MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka  schidigera, zeleni čaj.

Dodatne informacije

Težina 6.5 kg
Oblik hrane

Okus

Riba

Starosna dob

Za mačiće

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!