Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA MAČIĆE, PILETINA, 6,5KG

279,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za mačke s niskim sadržajem žitarica za mačiće (1-12 mjeseci) i gravidne mačke. Bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život.

SKU: 13-10037 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za mačke s niskim sadržajem žitarica za mačiće (1-12 mjeseci) i gravidne mačke. Bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Receptura pruža ne samo sve neophodne prehrambene komponente za pravilan rast, razvoj i prosperitet mačića, nego i podupire imunitet i urednu probavu. Receptura se temelji na kvalitetnim izvorima proteina u obliku pilećeg i purećeg mesa, a za osiguranje boljeg okusa i kvalitete se dodaje svježe meso. Pažljivo izabrano suho voće, povrće i začini dodaju organizmu potrebne vitamine, pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti, jačaju imunitet i podupiru pravilno funkcioniranje probavnog trakta.

Sastav: Svježe pileće meso 15%, suho pileće meso 15%, suho pureće meso10%, grašak 10%, zob 10%, pileća mast 10%, smeđa riža 9%, hidrolizirani životinjski protein 7%, suhi životinjski protein 4%, krumpirov protein 4%, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), svježe ulje lososa 1%, suhe jabuke, suha mrkva, minerali, MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera, zeleni čaj.

Dodatne informacije

Težina 6.5 kg
Starosna dob

Za mačiće

Okus

Piletina

Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!