Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA MAČKE, EXIGENT, 2KG

109,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena izbirljivim mačkama ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život mačaka.

Nema na zalihi

SKU: 13-10535 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena izbirljivim mačkama ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu je visoki udio kvalitetnog izvora proteina iz pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa i kvalitete dodaje se svježe pileće meso. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od bolesti. Posebno dodane borovnice i brusnice djeluju preventivno na probleme s mokraćnim putovima, te ujedno i štite od mokraćnih kamenaca Juka pak jača probavni sustav i ujedno reducira neugodne mirise.

Sastav:

  • suho pileće meso 36%, svježe pileće meso 15%, smeđa riža 10%, zob 10%, grašak 10%, hidrolizirani životinjski protein 6%, pileća mast 4%, suhi životinjski protein 2%, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina) 2%, svježe ulje lososa 1%, suhe jabuke, suha mrkva, minerali, MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Funkcionalna svojstva prehrane

Exigent

Oblik hrane

Okus

Piletina

Starosna dob

Odrasli

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!