ONTARIO HRANA ZA MAČKE, EXIGENT, 400G

30,99 kn

Čuvajte zdravlje svoje mačke i kupujte kvalitetnu hranu, Vaš ZVJERINJAK!

SKU: 13-10533 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena izbirljivim mačkama ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu je visoki udio kvalitetnog izvora proteina iz pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa i kvalitete dodaje se svježe pileće meso. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od bolesti. Posebno dodane borovnice i brusnice djeluju preventivno na probleme s mokraćnim putovima, te ujedno i štite od mokraćnih kamenaca Juka pak jača probavni sustav i ujedno reducira neugodne mirise.

Sastav:

  • suho pileće meso 36%, svježe pileće meso 15%, smeđa riža 10%, zob 10%, grašak 10%, hidrolizirani životinjski protein 6%, pileća mast 4%, suhi životinjski protein 2%, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina) 2%, svježe ulje lososa 1%, suhe jabuke, suha mrkva, minerali, MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Funkcionalna svojstva prehrane

Exigent

Oblik hrane

Okus

Piletina

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!