Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA MAČKE, HAIRBALL, 400G

35,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena redukciji bezoara. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život.

SKU: 13-10123 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica.

Posebno razvijena receptura namijenjena redukciji bezoara. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz pačjeg i pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa i kvalitete dodaje se svježe pileće meso. Visoki sadržaj vlakana iz prirodnih izvora pomaže lakšem prolazu bezoara iz organizma. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku  djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti. Posebno borovnice i brusnice djeluju preventivno na probleme s mokraćnim putovima, te ujedno i štite od mokraćnih kamenaca Posebno dodani indijski trputac i suha cikorija imaju zadatak čistiti probavni trakt, ukloniti iz njega loše tvari te prirodno djelovati detoksikacijski na organizam.

Sastav: suho paćje meso 16%, svježe pileće meso 15%, suho pileće meso 10%, zob 10%, grašak 10%, smeđa riža 10%, pileća mast 5,5%, hidrolizirani životinjski protein 5%, suha cikorija (prirodan izvor FOS i  inulina), svježe ulje lososa 1%, suha mrkva, minerali, suhe jabuke, celuloza, MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ljuskice indijskog trputca, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Funkcionalna svojstva prehrane

Hairball

Oblik hrane

Okus

Patka, Piletina

Starosna dob

Odrasli

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!