Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA MAČKE, HAIR/SKIN, 2KG

109,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena za podršku kože i krzna.

SKU: 13-10175 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena za podršku kože i krzna. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen
temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz lososa i pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa i kvalitete dodaje se svježe meso lososa koje je bogato omega 3 i 6 masnim
kiselinama. One pridonose zdravoj koži i sjajnom krznu. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti. Posebno dodani indijski trputac i cikorija imaju zadatak čistiti probavni trakt, ukloniti iz njega loše tvari, te prirodno djelovati detoksikacijski na  rganizam. Zajedno s dodanom jukom potpomažu probavu i smanjuju neugodne mirise. Za usnu šupljinu brinu posebno dodani minerali.

Sastav:

  • svježi losos 15%, suhi losos 14%, suho pileće meso 13%, grašak 10%, grašak u polovicama 10%, smeđa riža 6,5%, hidrolizirani životinjski protein 6%, pileća mast 5%, krumpirov protein, svježe ulje lososa 1%, zob 15%, 2%, suhe jabuke, suha mrkva, minerali, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), MOS (mananoligosaharidi), ljuskice indijskog trputca, suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha  brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera, zeleni čaj.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Starosna dob

Odrasli

Okus

Piletina, Riba

Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!