Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA MAČKE, HAIR-SKIN, 400G

35,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica.  Posebno razvijena receptura namijenjena za podršku kože i krzna.

SKU: 13-10173 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica.  Posebno razvijena receptura namijenjena za podršku kože i krzna. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen
temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz lososa i pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa i kvalitete dodaje se svježe meso lososa koje je bogato omega 3 i 6 masnim
kiselinama. One pridonose zdravoj koži i sjajnom krznu. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti. Posebno dodani indijski trputac i cikorija imaju zadatak čistiti probavni trakt, ukloniti iz njega loše tvari, te prirodno djelovati detoksikacijski na  rganizam. Zajedno s dodanom jukom potpomažu probavu i smanjuju neugodne mirise. Za usnu šupljinu brinu posebno dodani minerali.

Sastav: svježi losos 15%, suhi losos 14%, suho pileće meso 13%, grašak 10%, grašak u polovicama 10%, smeđa riža 6,5%, hidrolizirani životinjski protein 6%, pileća mast 5%, krumpirov protein, svježe ulje lososa 1%, zob 15%, 2%, suhe jabuke, suha mrkva, minerali, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), MOS (mananoligosaharidi), ljuskice indijskog trputca, suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha  brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera, zeleni čaj.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Oblik hrane

Okus

Piletina, Riba

Starosna dob

Odrasli

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!