Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA MAČKE, SENSITIVE-DERMA, 400G

35,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena hipoalergena receptura namijenjena mačkama s osjetljivom probavom i problemima s kožom. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život.

SKU: 13-10623 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica.

Posebno razvijena hipoalergena receptura namijenjena mačkama s osjetljivom probavom i problemima s kožom. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz pačjeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa i kvalitete dodaje se svježe janjeće meso. Visoki sadržaj vlakana iz prirodnih izvora, prije svega iz ljuskica indijskog trputca, osigurava lak prolaz bezoara iz organizma. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti. Posebno dodana živa bakterija Enterococcus Faecium pomaže zdravlju probavnog sustava i jača imunitetni sustav.

Sastav: suho pačje meso 22%, svježe janjeće meso 15%, smeđa riža 15%, grašak 10%, grašak u polovicama 10%, pileća mast 9%, krumpirov protein, hidrolizirani riblji protein 2%, svježe ulje lososa 2%, suhe jabuke, suha mrkva, minerali, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka  schidigera.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Funkcionalna svojstva prehrane

Za osjetljivu kožu i dlaku

Oblik hrane

Okus

Janjetina, Patka

Starosna dob

Odrasli

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!