Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA MAČKE, SENSITIVE-DERMA, 6,5KG

289,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena hipoalergena receptura namijenjena mačkama s osjetljivom probavom i problemima s kožom.

SKU: 13-10627 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica.

Posebno razvijena hipoalergena receptura namijenjena mačkama s osjetljivom probavom i problemima s kožom. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz pačjeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa i kvalitete dodaje se svježe janjeće meso. Visoki sadržaj vlakana iz prirodnih izvora, prije svega iz ljuskica indijskog trputca, osigurava lak prolaz bezoara iz organizma. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti. Posebno dodana živa bakterija Enterococcus Faecium pomaže zdravlju probavnog sustava i jača imunitetni sustav.

Sastav: suho pačje meso 22%, svježe janjeće meso 15%, smeđa riža 15%, grašak 10%, grašak u polovicama 10%, pileća mast 9%, krumpirov protein, hidrolizirani riblji protein 2%, svježe ulje lososa 2%, suhe jabuke, suha mrkva, minerali, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka  schidigera.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Okus

Janjetina, Patka

Oblik hrane

Starosna dob

Odrasli

Funkcionalna svojstva prehrane

Za osjetljivu kožu i dlaku

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!