ONTARIO HRANA ZA MAČKE, STERILISED, LOSOS, 2KG

88,99 kn

Na zalihi

SKU: 13-10775 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena kastriranim mačkama. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz mesa lososa i pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa dodaje se svježe meso lososa. Visoki sadržaj vlakana iz prirodnih izvora pomaže lakšem prolazu bezoara iz organizma. Pažljivo odabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovom snažnom  antioksidacijskom djelovanju, a time i organizam od bolesti. Posebno borovnice i brusnice djeluju preventivno na probleme s mokraćnim putovima, te ujedno i štite od mokraćnih kamenaca. Dodatak svježeg ulja lososa doprinosi zdravlju kože i sjaju krzna.

Sastav:

  • svježi losos 15%, suhi losos 13%, suho pileće meso 11%, smeđa riža 10%, grašak 10%, bijela riža 10%, grašak u polovicama 10%, hidrolizirani životinjski protein 6%, pileća mast 4,5%, krumpirov protein,  svježe ulje lososa 1%, suhe jabuke, minerali, suha mrkva, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Oblik hrane

Okus

Riba

Starosna dob

Odrasli

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!