Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA PSE – ADULT LARGE PILETINA I TRAVA 12KG

298,99 kn

Formula hrane za pse koja se temelji na krumpiru koji je najbolji izvor kvalitetnih ugljikohidrata nakon toplinske obrade. Veliki udio proteina od piletine koji podupire vitalnosti, opčem stanju i dobrobiti psa. Formula je bez pšenice ili kukuruza.

SKU: 14-10738 Kategorije: , Brand:

Opis

Formula hrane za pse koja se temelji na krumpiru koji je najbolji izvor kvalitetnih ugljikohidrata nakon toplinske obrade.

Veliki udio proteina od piletine koji podupire vitalnosti, opčem stanju i dobrobiti psa. Formula je bez pšenice ili kukuruza. Uključuje riblje ulje za održavanje izvrsne pokretljivosti i zdravlja zglobova. Sadrži samo rižu kao žitarice. Ravnotežni sastav za zdrav funkcioniranje i razvoj cijelog organizma. Posebna mješavina bilja i začina, osobito timijan, koromač i yucca koji pomažu pravilnoj probavi.

Sastav:
dehidrirano pileće meso (30%), pahuljice krumpira(25%), riža, suhe jabuke, piletina, hidrolizirani pileći protein (5%), pivski kvasac, riblje ulje, sušeni mrkva, glukozamin sulfat (310 mg / kg (120 mg / kg), kondroitin sulfat (190 mg / kg), mannano-oligosaharide (180 mg / kg), frukto-oligosaharide (120 mg / kg), mješavina algi, komorač, 120 mg / kg).

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Starosna dob

Odrasli

Veličina pasmine

Veliki

Okus

Piletina

Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!