Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA PSE – LARGE WEIGHT CONTROL PURETINA I KRUMPIR 12KG

312,99 kn

Kompletna hrana za odrasle pse velikih pasmina koji pate od prekomjerne težine. Specijalni recept temelji se na tome da meso dolazi na prvo mjesto i tako služi kao kvalitetan izvor životinjskih bjelančevina, koje su za psa nezamjenjive i nezamjenjive.

SKU: 14-12748 Kategorije: , Brand:

Opis

Kompletna hrana za odrasle pse velikih pasmina koji pate od prekomjerne težine. Specijalni recept temelji se na tome da meso dolazi na prvo mjesto i tako služi kao kvalitetan izvor životinjskih bjelančevina, koje su za psa nezamjenjive i nezamjenjive. Zahvaljujući njima, mišićno-koštani sustav razvija se pravilno – tj. Razvoj i stvaranje mišića, izgradnja tkiva, obnavljanje i regeneracija tijela. Izvor bjelančevina je pureće meso koje ima visoku razinu punokrvnih bjelančevina, visoko je probavljivo i smatra se prehrambenom sirovinom sa najmanjim udjelom masti u svim mesima. Sadrži mnogo minerala poput željeza i cinka. U hrani se koriste izvori bjelančevina namijenjenih prehrani ljudi s jamstvom njihovog podrijetla.

Kao izvor ugljikohidrata u hrani su ekstrudirani krumpiri. U sirovom stanju krumpir je za psa neprobavljiv, međutim, to se mijenja tijekom toplinske obrade, takozvane ekstruzije, gdje se krumpirov škrob podijeli na probavljiv i neprobavljiv dio. Digestibilni dio djeluje kao izvor energije za psa, a neprobavljivi dio kao vlakno. Vlakna koja dobivaju iz krumpira izuzetno su fina i stoga omogućuju cjelovito čišćenje crijeva, uključujući nabore (tzv. Vile). Zahvaljujući ovoj funkciji podupire pravilan rad crijeva, a ujedno služi i kao prehrana za pozitivnu crijevnu mikrofloru. Drugi izvor ugljikohidrata je riža koja je vrlo lako probavljiva i značajno pomaže u liječenju probavnih problema. Pogodno i za osjetljive pse koji imaju alergije na žitarice. Hrana ne sadrži pšenicu, kukuruz, soju ili bilo koju drugu vrstu žitarica. Mi ga zovemo NIZKA ZRNA – s malo žitarica, gdje je jedina žitarica riža. Hrana sadrži širok spektar vitamina i minerala za podršku zdravom rastu i razvoju. Npr Vitamin A za zdrav vid, vitamin D3 važan za izgradnju kostiju i pravilan rad imunološkog sustava, vitamin E kao antioksidans i potporu srca i krvnih žila, vitamin B12 za pravilan rad metabolizma i mnogi drugi.

I posljednje, ali ne najmanje bitno, posebna mješavina bilja i začina čini jedinstvenu hranu. U gastrointestinalnom traktu stvara se do 70% imuniteta, što je neophodno za borbu protiv bolesti (uklanja patološke pojave, rak, probleme s kožom itd.) I zato smo dodali bilje i začine poput juke, komorača, anisa i dr. ružmarin, timijan, klinčić i cimet, koji imaju blagotvoran učinak i jačaju imunološki sustav, njeguju zdrave zube i desni, potiču zdravu probavu, smanjuju nadimanje mnogih drugih povoljnih učinaka. Mnogo su spektralni i pojedina biljka pomaže na mnogo načina u tijelu. Poboljšani recept sadrži 60% mesa, krumpira i začinskog bilja. • Bez pšenice, kukuruza, soje, samo krumpira i riže • Smanjena masnoća i energija za smanjivanje težine. • Visok udio visokokvalitetnih puranskih proteina. • Uravnotežen sastav za zdravo funkcioniranje cijelog organizma • Recept za krumpir, najbolji izvor ugljikohidrata nakon kuhanja. • Posebna mješavina ljekovitog bilja za podršku zdravlju, pravilnoj probavi i kondiciji psa. Upute za hranjenje: pogledajte tablicu na pakiranju. Sastojci: 32% sušeno pureće meso, 28% pahuljice krumpira, riža, suhe jabuke, sušena pulpa repe, pivski kvas, pileće ulje, riblje ulje, sušena mrkva, mananoligosaharidi (180 mg / kg), fruktooligosaharidi (120 mg / kg), mješavina morskih algi, komorača, timijana, cimeta, anisa, klinčića, ružmarina i juke (120 mg / kg). Značajke kvalitete: 25% sirovih bjelančevina,

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Funkcionalna svojstva prehrane

Dijetna hrana za pretile

Oblik hrane

Okus

Puretina

Starosna dob

Odrasli

Veličina pasmine

Veliki

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!