Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA PSE – PUPPY-JUNIOR LARGE PILETINA I BILJE 12KG

339,99 kn

Formula ove Ontario hrane za pse se temelji na krumpiru, koji su najbolji izvor ugljikohidrata nakon toplinske obrade. Veliki udio proteina piletine važni su za pravilan razvoj mišića i tkiva vašeg psa. Formula je sa niskim udiom žitaarica bez pšenice ili kukuruza. Ova hrana sadrži samo rižu kao žitaricu. Uključuje i riblje ulje kako bi se osigurala izvrsna pokretljivost,razvoj i zdravlje zglobova vaših pasa. Odaberite Ontario PUPPY JUNIOR.

SKU: 14-10438 Kategorije: , Brand:

Opis

Formula ove Ontario hrane za pse se temelji na krumpiru, koji su najbolji izvor ugljikohidrata nakon toplinske obrade. Veliki udio proteina piletine važni su za pravilan razvoj mišića i tkiva vašeg psa. Formula je sa niskim udiom žitaarica bez pšenice ili kukuruza. Ova hrana sadrži samo rižu kao žitaricu. Uključuje i riblje ulje kako bi se osigurala izvrsna pokretljivost,razvoj i zdravlje zglobova vaših pasa. Posebna mješavina bilja i začina, osobito cimeta i ružmarina, koja pomažu imunološkom sustavu i pružanju antibakterijskog učinaka. Formula sadrži širok raspon vitamina i minerala koji pomažu zdravom rastu i razvoju.

Sastav: dehidrirano pileće meso (32%), pahuljice krumpira(22%), riža, suhe jabuke, pileća mast, hidrolizirani pileći protein (6%), pivski kvasac, riblje ulje, sušeni mrkva, glukozamin sulfat (310 mg / kg (120 mg / kg), kondroitin sulfat (190 mg / kg), mannano-oligosaharide (180 mg / kg),frukto-oligosaharide (120 mg / kg), mješavina algi, komarač, 120 mg / kg).

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Starosna dob

Štenci i mladi

Veličina pasmine

Veliki

Okus

Piletina

Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!