Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA PSE – PUPPY-JUNIOR LARGE PILETINA I BILJE 2.25KG

99,99 kn

Formula Ontario hrane za pse se temelji na krumpiru, koji su najbolji izvor ugljikohidrata nakon toplinske obrade. Veliki udio proteina piletine važni su za pravilan razvoj mišića i tkiva. Formula je sa niskim udiom žitaarica bez pšenice ili kukuruza. Sadrži samo rižu kao žitaricu. Uključuje i riblje ulje kako bi se osigurala izvrsna pokretljivost,razvoj i zdravlje zglobova vašeg psa. Posebna mješavina bilja i začina, osobito cimeta i ružmarina, koja pomažu imunološkom sustavu i pružanju antibakterijskog učinaka. Formula sadrži širok raspon vitamina i minerala koji pomažu zdravom rastu i razvoju vaših pasa.

SKU: 14-10435 Kategorije: , Brand:

Opis

Formula ove hrane za pse se temelji na krumpiru, koji su najbolji izvor ugljikohidrata nakon toplinske obrade. Veliki udio proteina piletine važni su za pravilan razvoj mišića i tkiva. Formula je sa niskim udiom žitaarica bez pšenice ili kukuruza. Sadrži samo rižu kao žitaricu. Uključuje i riblje ulje kako bi se osigurala izvrsna pokretljivost,razvoj i zdravlje zglobova vašeg psa. Posebna mješavina bilja i začina, osobito cimeta i ružmarina, koja pomažu imunološkom sustavu i pružanju antibakterijskog učinaka. Formula sadrži širok raspon vitamina i minerala koji pomažu zdravom rastu i razvoju vaših pasa.

Sastav: dehidrirano pileće meso (32%), pahuljice krumpira(22%), riža, suhe jabuke, pileća mast, hidrolizirani pileći protein (6%), pivski kvasac, riblje ulje, sušeni mrkva, glukozamin sulfat (310 mg / kg (120 mg / kg), kondroitin sulfat (190 mg / kg), mannano-oligosaharide (180 mg / kg),frukto-oligosaharide (120 mg / kg), mješavina algi, komarač, 120 mg / kg).

Dodatne informacije

Težina 2.25 kg
Starosna dob

Štenci i mladi

Veličina pasmine

Veliki

Okus

Piletina

Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!