Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA PSE – PUPPY MEDIUM JANJETINA I RIŽA 6.5KG

219,99 kn

Kompletna superpremium hrana za pse štence srednjih pasmina (1-12 mjeseci), hipoalergenska formula s niskim sadržajem žitarica. Izbalansirana hrana za zdravo funkcioniranje i razvoj cijelog organizma vašeg psa.

SKU: 14-10297 Kategorije: , Brand:

Opis

Kompletna superpremium hrana za pse štence srednjih pasmina (1-12 mjeseci), hipoalergenska formula s niskim sadržajem žitarica.

Izbalansirana hrana za zdravo funkcioniranje i razvoj cijelog organizma vašeg psa. Hrana sadrži širok raspon vitamina i minerala koji pomažu zdravom rastu i razvoju. Visok udio proteina od janjetine važan je za pravilan razvoj mišićnog tkiva. Hipoalergenski sastojci za pravilnu probavu. Posebna mješavina bilja i začina, osobito cimeta i ružmarina, koja pomažu imunološkom sustavu i pružaju antibakterijski učinak.

Sastojci: dehidrirana janjetina (25%), riža (20%), grašak, rižine mekinje(10%), pilća mast, puretina (5%), suhe jabuke, pivski kvasac, riblje ulje, sušeni mrkva, mannanoligosaharidi (140 mg / kg), mješavine algi, komorača, majčine dušice, cimeta, anisa, klinčića, ružmarina i yuke (140 mg/kg)

Dodatne informacije

Težina 6.5 kg
Starosna dob

Štenci i mladi

Veličina pasmine

Srednji

Okus

Janjetina

Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!