Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA PSE – PUPPY MINI PILETINA I BILJE 6.5KG

199,99 kn

Kompletna superpremium hrana za pse štence male pasmine (1-12 mjeseci). Formula ove hrane za pse se temelji na krumpiru, koji je najbolji izvor ugljikohidrata nakon toplinske obrade.

Nema na zalihi

SKU: 14-10037 Kategorije: , Brand:

Opis

Kompletna superpremium hrana za pse štence male pasmine (1-12 mjeseci).

Formula ove hrane za pse se temelji na krumpiru, koji je najbolji izvor ugljikohidrata nakon toplinske obrade. Formula sadrži  veliki udio proteina od piletine koji su važni za pravilan razvoj mišića i tkiva vašeg psa. Formula je bez pšenice ili kukuruza. Sadrži samo rižu kao žitaricu,koja je hipoalergena kao namjernica i ne sadrži gluten. Posebna mješavina bilja i začina, osobito cimeta i ružmarina,  pomažu imunološkom sustavu i pruža antibakterijski učinak vašim psima. Sadrži širok raspon vitamina i minerala koji pomažu zdravom rastu i razvoju.

Sastav: dehidrirano pileće meso (38%),  pahuljice krumpira (17%), riža, suhe jabuke, pileća mast, proteini krumpira, pivski kvasac, proteini piletine (5%), riblje ulje, sušena mrkva, mannanoligosaharidi (140 mg / kg), mješavine algi, komorača, timijana, cimeta, anisa, klinčića, ružmarin i yuka (140 mg / kg).

Dodatne informacije

Težina 6.5 kg
Starosna dob

Štenci i mladi

Veličina pasmine

Mali

Okus

Piletina

Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!