Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA STERILIZIRANE MAČKE – JANJETINA, 2KG

109,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena kastriranim mačkama. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav.

SKU: 13-10795 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica.

Posebno razvijena receptura namijenjena kastriranim mačkama. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz janjećeg i pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa dodaje se svježe janjeće meso. Visoki sadržaj vlakana iz prirodnih izvora pomaže lakšem prolazu bezoara iz organizma. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti. Posebno borovnice i brusnice djeluju preventivno na probleme s mokraćnim putovima, te ujedno i štite od mokraćnih kamenaca Juka pak jača probavni sustav i ujedno reducira neugodne mirise.

Sastav:

  • svježe janjeće meso 15%, suho janjeće meso 15%, suho pileće meso 14%, smeđa riža 11%, grašak 10%, bijela riža 10%, grašak u polovicama 10%, hidrolizirani životinjski protein 6%, pileća mast 4%, svježe ulje lososa 1%, suhacikorija (prirodan izvor FOS i inulina), suhe jabuke, minerali, suha mrkva,MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Starosna dob

Odrasli

Okus

Janjetina

Oblik hrane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!