Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA STERILIZIRANE MAČKE – JANJETINA 6.5KG

280,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena kastriranim mačkama. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav.

SKU: 13-10797 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle mačke s niskim sadržajem žitarica.

Posebno razvijena receptura namijenjena kastriranim mačkama. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz janjećeg i pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa dodaje se svježe janjeće meso. Visoki sadržaj vlakana iz prirodnih izvora pomaže lakšem prolazu bezoara iz organizma. Pažljivo izabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, a s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovu snažnu antioksidacijsku djelovanju, a time i organizam od nastanka bolesti. Posebno borovnice i brusnice djeluju preventivno na probleme s mokraćnim putovima, te ujedno i štite od mokraćnih kamenaca Juka pak jača probavni sustav i ujedno reducira neugodne mirise.

Sastav:

  • svježe janjeće meso 15%, suho janjeće meso 15%, suho pileće meso 14%, smeđa riža 11%, grašak 10%, bijela riža 10%, grašak u polovicama 10%, hidrolizirani životinjski protein 6%, pileća mast 4%, svježe ulje lososa 1%, suhacikorija (prirodan izvor FOS i inulina), suhe jabuke, minerali, suha mrkva,MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera.

Dodatne informacije

Težina 6.5 kg
Oblik hrane

Okus

Janjetina

Starosna dob

Odrasli

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!