Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

ONTARIO HRANA ZA STERILIZIRANE MAČKE – LOSOS 400G

35,99 kn

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle sterilizirane mačke s niskim sadržajem žitarica. Posebno razvijena receptura namijenjena kastriranim mačkama.

SKU: 13-10773 Kategorije: , Brand:

Opis

Visoko kvalitetna super premium hrana za odrasle sterilizirane mačke s niskim sadržajem žitarica.

Posebno razvijena receptura namijenjena kastriranim mačkama. Ima bogati i nutritivno uravnoteženi sastav koji je kamen temeljac za zdrav i dug život. Na prvom mjestu su kvalitetni izvori proteina iz mesa lososa i pilećeg mesa, a za osiguranje još boljeg okusa dodaje se svježe meso lososa. Visoki sadržaj vlakana iz prirodnih izvora pomaže lakšem prolazu bezoara iz organizma. Pažljivo odabrano suho voće i povrće dodaju organizmu potrebne vitamine, s kombinacijom biljaka i začina pomažu štititi stanice zahvaljujući njihovom snažnom  antioksidacijskom djelovanju, a time i organizam od bolesti. Posebno borovnice i brusnice djeluju preventivno na probleme s mokraćnim putovima, te ujedno i štite od mokraćnih kamenaca. Dodatak svježeg ulja lososa doprinosi zdravlju kože i sjaju krzna.

Sastav:

  • svježi losos 15%, suhi losos 13%, suho pileće meso 11%, smeđa riža 10%, grašak 10%, bijela riža 10%, grašak u polovicama 10%, hidrolizirani životinjski protein 6%, pileća mast 4,5%, krumpirov protein,  svježe ulje lososa 1%, suhe jabuke, minerali, suha mrkva, suha cikorija (prirodan izvor FOS i inulina), MOS (mananoligosaharidi), suhe brusnice, suhe borovnice, suhi špinat, suha brokula, ružmarin sp, loza sp, kurkuma sp, citrus sp, juka schidigera.

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Oblik hrane

Okus

Riba

Starosna dob

Odrasli

Funkcionalna svojstva prehrane

Za sterilizirane – kastrirane

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!