Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

Akcija!

AKCIJA – PRO PLAN LARGE ROBUST ADULT, 12KG

373,99 kn

Popust: 15%

SKU: 88462 Kategorije: , , Brand:

Opis

Odrasli psi velikih pasmina pasmina s robusnom građom tijela imaju posebne prehrambene potrebe. U odrasloj dobi imaju kod istog obujma prsa više od 50% tjelesnih masnoća nego njihovi atletski srodnici. PRO PLAN Large Adult Robust janjetina i riža OPTIDIGEST je razvijena od strane znanstvenika i veterinara i uvažavaju s kombinacijom hranjivih tvari ove zahtjeve. Istodobno pogoduje ova receptura uravnoteženu probavu, baš zato je ova kvalitetna suha hrana posebno prilagođena psima s probavnim problemima.

Visoki udio ukusne janjetine (19%) opskrbljuje organizam Vašeg velikog i robusnog psa s vrijednim životinjskim proteinima. L-karnitin stimulira metabolizam i može potaknuti sagorijevanje masnoće. Lako probavljiv sastav sadrži uravnoteženu mješavinu vitamina i minerala, koje drže Vašeg psa aktivnim i vitalnim. Prebiotik podupire ravnotežu crijevne flore, smanjuje probavne tegobe i poboljšava konzistenciju stolice. K tomu uravnotežena probava osigurava da se hranjive tvari dobro iskorištavaju. Napredna hrana najnovijeg stajališta znanstvenih spoznaja s premisom da optimalno prilagođena prehrana donosi sa sobom optimalno zdravstveno stanje.

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Oblik hrane

Okus

Janjetina

Veličina pasmine

Veliki

Starosna dob

Odrasli

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!