Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

PRO PLAN MEDIUM PUPPY, 12KG

393,99 kn

SKU: 88456 Kategorije: , Brand:

Opis

Suha hrana za štenad srednjih pasmina, s kolostrumom, potiče razvoj snažnog imunološkog sustava, sada u recepturi s još više mesa
Razvoj i dugotrajno zdravlje štenadi znatno ovisi o idealno prilagođenoj prehrani tijekom razdoblja rasta. Pro Plan Medium Puppy Huhn & Reis je razvijen od znanstvenika i veterinara i uzima u obzir posebne potrebe srednjih pasmina s težinom od 10-25 kg u prvoj godini života. S učinkovitom kombinacijom hranjivih tvari OPTISTART opskrbljujete svog ljubimca sa svim važnim vitalnim tvarima koje su mu potrebne za aktivan i zdrav rast.

Zahvaljujući sastojku kolostrum – prvo mlijeko bogato prirodnim anti tijelima – Vaše štene može izgraditi učinkoviti imunološki sustav, tako da se njegovo zdravlje dugoročno potiče i da je naoružano za sve izazove svakodnevnice. Uz to smislena mješavina vitamina, minerala, elemenata u tragovima i ribljeg ulja brine za cjelokupnu njegu zubi i pomaže u izgradnji zglobova tijekom rasta.

Kroketi s kvalitetnim komadićima piletine su posebno ukusni te su prilagođeni čeljusti štenadi srednjih pasmina i nailaze kod četveronožnih ljubitelja peradi posebno prihvaćanje. Napredna hrana najnovijeg stajališta znanstvenih spoznaja s premisom da optimalno prilagođena prehrana donosi sa sobom optimalno zdravstveno stanje.

Pro Plan Medium Puppy piletina i riža na jednom pogledu:

  • Suha hrana za štenad srednjih pasmina s težinom od 10 – 25 kg u odrasloj dobi
  • Posebno prilagođena prehrambenim potrebama u razdoblju rasta u 1. godini života
  • Razvijena od veterinara i nutricionističkih stručnjaka: sastojci sastavljeni prema znanstvenim spoznajama
  • Idealna kombinacija hranjivih tvari OPTISTART: potpomaže zdrav rast
  • S kolostrumom: prvo mlijeko, koje je bogato anti tijelima, potpomaže izgradnju snažnog imunološkog sustav i tako dugotrajno zdravlje
  • Zdravi zglobovi: sadržane vitalne tvari pomažu u očuvanju zdravlja zglobova
  • Formula za zube: sastojci potiču cjelokupnu njegu zubi
  • Kvalitetni komadi piletine: ukusni izvor bjelančevina
  • Kroketi prilagođeni veličini: prilagođeni čeljusti štenadi srednjih pasmina

Dodatne informacije

Težina 12 kg
Starosna dob

Štenci i mladi

Veličina pasmine

Srednji

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!