PRO PLAN NAT ELEMENTS SMALL DEFENCE GOVEDINA, 2KG

99,99 kn

Na zalihi

SKU: 114493 Kategorije: , Brands: ,

Opis

PURINA PRO PLAN NATURAL DEFENCE potpuna hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse malih i patuljastih pasmina, bogata govedinom

SASTAV: govedina* (20%), pšenica*, Sušene bjelančevine peradi, riža* (14%), životinjska mast, kukuruz*, Hidrolizat mesa i prerađevina životinjskog podrijetla, Sušeni repini rezanci, Kukuruzno brašno obogaćeno bjelančevinama, Sojino brašno, Pšenično glutensko brašno, minerali, maslinovo ulje* (1,5%), sušeno jaje, riblje ulje.
* prirodni sastojak.
DODACI HRANI ZA ŽIVOTINJE: Nutritivni dodaci: IJ/kg: Vit A: 34 000; Vit D3: 1 100; Vit E: 940;
mg/kg: Vit C: 140; Fe: 88; I: 2,2; Cu: 13; Mn: 41; Zn: 140; Se: 0,13.
Tehnološki dodaci: mg/kg: Ekstrakti tokoferola iz biljnih ulja: 45.
ANALITIČKI SASTAV: bjelančevine: 29.0%, sadržaj masti: 17,0%, sirovi pepeo: 7,5%, sirova vlaknina/sirova vlakna: 2,0%.
UPUTE ZA HRANJENJE: Odvikavanje od dojenja i rast: tokom odvikavanja, od 3 do 6 tjedana starosti ponudite namočen PRO PLAN® Puppy 3 do 4 puta na dan. Nakon odvikavanja, hranite prema uputama u tablici. Od 3 mjeseca starosti postepeno smanjite količinu dodane vode. Za zdrav razvoj, omogućite štencu tokom rasta održavanje zdrave tjelesne kondicije. Dnevne količine povećajte ili smanjite ovisno o razini aktivnosti štenca, fizičkoj kondiciji i individualnim potrebama. Čista, svježa voda za piće treba uvijek biti dostupna. Redovito konzultirajte veterinara o zdravlju Vašeg psa. Čuvajte hranu za kućne ljubimce na hladnom i suhom mjestu. Ova vrećica nije igračka. Da bi se izbjegao rizik od gušenja, držati van dosega djece i kućnih ljubimaca.
Preporučena dnevna količina (g/dan):

TJELESNA TEŽINA PSA
1-3 kg 35-75g
4-6 kg 90-115g
7- 10 kg 130-165g

Čista, svježa voda za piće treba uvijek biti dostupna. Redovito konzultirajte veterinara o zdravlju Vašeg psa. Čuvajte hranu za kućne ljubimce na hladnom i suhom mjestu. Ova vrećica nije igračka. Da bi se izbjegao rizik od gušenja, držati van dosega djece i kućnih ljubimaca.

Dodatne informacije

Težina 2 kg
Oblik hrane

Okus

Govedina

Starosna dob

Odrasli

Veličina pasmine

Mali

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!