Za sve narudžbe iznad 199,99 HRK dostava je besplatna na području cijele Republike Hrvatske.

PRO PLAN VETERINARY DIETS FELINE HA, 1,3KG

124,99 kn

SKU: 89585 Kategorije: , Brands: ,

Opis

Potpuna dijeta za mačke preko 6 mjeseci s netolerancijom na hranu ili alergijama, prikladna kao isključiva dijeta, s hidroliziranom bjelančevinom i ugljikohidratima s niskim alergenskim potencijalom

Netolerancija na hranu i alergije se vrlo često pojavljuju kod mačaka. Gastrointestinalni trakt je vrlo osjetljiv organ koji je izložen različitim utjecajima. Te netolerancije su često urođeni, isto tako se mogu i razvijati. Pri tome pokazuju životinje simptome kao što su svrbež, iritacije kože, otpadanje dlaka ili probavne smetnje kao povraćanje i proljev. Često je kod alergija dovoljna mala količina sastojka koji životinja ne podnosi da bi se izazvale takve reakcije. Receptura Purina Veterinary Diets Feline HA – Hypoallergenic je prilagođena potrebama osjetljivih životinja i sadrži hidrolizirane proteine, koje imaju niski alergenski potencijal. Kao lako podnošljivi izvor ugljikohidrata služi lako probavljiva riža, koja osigurava optimalan prijam hranjivih tvari. Visoki udio omega-3 masne kiseline jača endogena protuupalna sredstva. Purina Pro Plan Veterinary Diets Feline HA ST/OX – Hypoallergenic se može dati i kod IBD (kronična upalna oboljenja crijeva).

Dodatne informacije

Težina 1.3 kg
Starosna dob

Odrasli

Funkcionalna svojstva prehrane

Veterinarska dijeta, Hipoalergijska hrana

Zvjerinjak

Zvjerinjak newsletter

Prijavite se na naš newsletter za informacije o akcijama, novostima i događanjima. U bilo kojem trenutku možete se odjaviti sa liste. Hvala!

Uspješno ste se prijavili. Hvala!